Vergroot de uitstraling van uw huis of pand

Kleinsmit adviseert u graag

Contact opnemen

Al meer dan 40 jaar een begrip in schilderwerk

Het goed en tijdig uitvoeren van schilderwerk is van belang voor het behoud van de ondergrond. Onze vakschilders zetten graag hun kennis en ervaring voor u in om uw schilderwerken goed uit te voeren: nieuw, onderhoud en renovatie. 


Verschillende materialen en kleuren hebben een groot effect op de uitstraling van uw pand. Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij u hier graag over. Na een inspectie van uw woning of pand stellen wij een vrijblijvende offerte op voor onderhoudsadvies en een eenmalig of meerjarig onderhoudscontract. Neem contact op voor meer informatie.

Binnenschilder

Geef de binnenkant van uw huis een compleet nieuwe uitstraling door uw muren, plafonds of deuren te schilderen met een nieuwe kleur.


Wij knappen uw plafonds of wanden op door ze te voorzien van een nieuwe laag latex.

Buitenschilder

Het wisselvallige Nederlandse weer vergt veel van de buitenkant van uw huis of bedrijfspand.


Een buitenschilder beschikt over duurzame materialen die speciaal voor buitenschilderwerk zijn ontwikkeld. 

Kleuradvies

U wilt een verfrissend interieur maar weet niet welke kleuren het mooiste resultaat opleveren? Bij Kleinsmit adviseren wij u graag.


Onze vakschilders hebben jaren ervaring in kleurgebruik en houden rekening met uw smaak, inrichting en lichtinval.

Winterschilder

Bent u op zoek naar een winterschilder in Steenwijk? Wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfspand er weer uitstekend uitziet.


Ook in de winter verzorgt Kleinsmit het schilderwerk van uw complete interieur en exterieur met korting! Neem contact op en vraag naar het wintertarief.